Takomläggning

Takomläggning Stockholm

En takomläggning Stockholm eller ett helt nytt tak kan bli ganska kostsamt, samtidigt som det är en fin investering då det med största sannolikhet gör att din fastighet ökar i värde på samma gång som det ser till att du undviker oväntade utgifter som kan uppstå i samband med en skada eller olycka. Eftersom en takomläggning kan kosta en del tänkte vi ge lite tips på vad du kan tänka på i samband med den, för att se till att du gör en god investering.

Ett nytt tak kan variera kraftigt i pris. Den största variabeln som bestämmer vad ditt tak kommer kosta är material och typ av tak. En takomläggning med takpapp är således lägre i pris än ett tegeltak kommer att vara. Vi rekommenderar att funderar på vilken typ av tak du skulle föredra och lika så vilken typ av t ex tegel, papp eller plåt du gillar bäst.

Vid en takomläggning kommer du att behöva ta in offerter från olika takläggare på samma gång som det kan vara en god idé att besiktiga taket för att se hur det mår och vad det klarar. Ibland kan en takomläggning behöva föregås av en lättare takrenovering för att se till att resultatet från din takomläggning blir så bra och prisvärt som möjligt.

Kom ihåg att en takomläggning inte bör utföras av en person utan yrkesutbildning. Ditt tak är en av de viktigaste delarna på ditt hus och därför bör en takomläggning endast utföras av en utbildad och kompetent person som vet vad som krävs för ett fullgott resultat. Saknar du behörighet att lägga ett tak och det sker olyckor kopplade till detta kommer din försäkring för huset inte gälla, vilket är ännu ett incitament att anlita en takfirma för hjälp.

Sammanfattningsvis våra råd för takomläggning:
– Gör research för att veta vilken typ av tak och material du vill ha.
– Se till att få taket besiktigat innan takomläggningen äger rum.
– Anlita en takfirma eller annan behörig person för jobbet.

Står du i stånd att göra en takomläggning eller andra takarbeten så som takrenovering, målning eller skottning är du varmt välkommen att kontakta oss för offert och råd. Vi hjälper dig i Stockholm med omnejd! Välkommen!

Kontakta oss

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *