Vårt nya kontor kan snart redan vara för litet

Vi flyttade till nytt kontor i januari. Efter många år i Ursvik, Sundbyberg, tog vi med oss skrivbord och stolar till Brantingsgatan 31 vid Gärdet i Stockholm. Det lilla kontoret på dryga 40 kvm har fått ny färg på väggarna, nytt golv och vi har pysslat. Här försöker vi med förenad kraft få upp vår snygga vepa med vår orangea logotype!

   

DB Tak-familjen har dock växt i rasande fart. I dag har vi mannat upp de olika avdelningarna så de fyra fasta kontorsplatserna skall nu rymma fem personer – om alla får för sig att vara inne på kontoret samtidigt. I början av juni hälsar vi en ny projektledare/kvalitetsansvarig till företaget, så då blir vi ytterligare ett skrivbord kort.

Kära problem. Kanske får vi lätta ankar ytterligare en gång inom kort – men vi trivs så bra i vår nya fina (om än rätt minimala) lokal så vi tänker att vi bygger på höjden…. 😉

Ni har väl inte missat att vi uppdaterat hemsidan med bilder på våra medarbetare?  Vi skall även uppdatera er med bilder från vårt plåtslageri i Arninge och alla våra fantastiska plåtslagare och takläggare!

Har ni vägarna förbi oss nu när vädret börjar bli varmt och soligt, stanna på en kopp kaffe!

Väl mött!